Partners van SBV Forensics B.V.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, werken wij samen met verschillende partners. Van specialisten in interviewtechnieken tot dienstverleners op het gebied van schadebehandeling voor verzekeraars. We stellen ze aan u voor:

Achtergrondonderzoek.nl

Voor het geautomatiseerd uitvoeren van open bronnen onderzoek maken wij onder meer gebruik van de diensten van Achtergrondonderzoek.nl

Eggink Van Manen

Samen met Eggink Van Manen verzorgen wij investigative interview trainingen, gericht op tactische, technische en forensische interviewtechnieken. Meer informatie over deze trainingen kunt u vinden op www.forensicinterviewtraining.nl.

Crawford & Company

Crawford & Company is wereldwijd een van de grootste dienstverleners op het gebied van schadebehandeling. In verzekeringszaken werken wij samen om de feiten vast te stellen en de schade te bepalen.

Expertgroep Klokkenluiders

De Stichting Expertgroep Klokkenluiders trekt zich het lot van melders van misstanden in zowel de publieke als de private sector al jaren aan. Wij ondersteunen de Expertgroep om op diverse wijzen een bijdrage te leveren om zowel de juridische als de feitelijke positie van de melders en eventuele naasten te verbeteren.

Jan Westerink Consultancy: Forensisch Accountant

Neem contact op